Trainer van de trainers

Wat we doen

De beste personal trainers blijven altijd aan zichzelf werken.

Brayen Shakison is officieel trainer voor Personal Trainers. Voor een selectie van de allerbeste PT’s is hij een waardevolle Personal Coach. Brayen examineert de opleiding voor Personal Trainer en houdt PT’s in vorm met periodieke repeatsessies en mentale coaching. Het programma is er op gericht dat PT’s succesvoller worden in het overbrengen van hun trainingsoefeningen door het creëren van een hogere acceptatiewaarde. Hierdoor halen ze zichtbaar beter resultaat bij hun klanten.

Holistische benadering van de mens in zijn geheel

Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel

Fysiek

Als het gaat om fysiek, dan denken we aan externe omstandigheden zoals zittend werk of juist zware lichamelijke arbeid. Tevens zijn erfelijke eigenschappen van groot belang bij ons traject naar optimale bewegingsmogelijkheden.  

Emotioneel

Ben je emotioneel en krop je alles op? Trekt je hele lijf op spanning? Of gooi je alles er de hele dag uit en blaf je iedereen in je omgeving af? Het heeft een negatief lichamelijk effect. Omgekeerd geldt ook dat we de lichamelijke winst – die we kunnen boeken met trainen – een positief effect zullen hebben op je emotionele harmonie.

Mentaal

‘Goed in je vel zitten’ is duidelijk van invloed op het functioneren van je lijf. En dat kan per dag verschillen. Stress of spanning privé of werkgerelateerde heeft significant waarneembare invloed op ons functioneren.

Spiritueel

Energiestromen die worden geblokkeerd door lichamelijke en/of emotionele disbalans kunnen leiden tot mentale problemen als neerslachtigheid en evenzo zeer effect hebben op ons fysieke gestel. Trainingen moeten daarom ‘goed’ voelen. Wie een trainer zoekt die z’n lijf eens even ‘goed op z’n donder geeft’ die verwijzen wij graag door naar een collega.

Maak gauw een afspraak voor een introductietraining.